Hold kroppen sund og rask og vær opmærksom på disse ting

Vores krop er vores nærmeste hjem og noget af det vigtigste vi har. Derfor skal vi passe rigtig godt på den, værne om den og sørge for, at den får alt det, den har brug for. Derfor er det en god ide at holde øje med retningslinjerne og ellers bare være opmærksom på kroppen og dens processer.

Kost og drift

Noget af det vigtigste og mest betydningsfulde, du kan være opmærksom på, hvis du ønsker at passe godt på din krop, er hvad du putter i den. Kosten har en enorm betydning og kraft, og der er mange anbefalinger, som går i mange forskellige retninger, så det kan være svært at finde ud af selv. Hvis du er i tvivl, så tjek de officielle kostråd ud.

Èn af de ting, vi alle kan blive bedre til, er at skrue op for grøntsager og bælgfrugter. Vores middagstallerken skal helst være farverig og næringsrig. Hvis du har på fornemmelsen, at der er ubalance i kroppen, så kan du få testet, om du har alle de mineraler og næringsstoffer, som kroppen har brug for. Og så vil du kunne få at vide, hvad der skulle være af mangler.

Og lider du af magnesiummangel? Så kan det være, at et kosttilskud er den rette løsning for dig. Det findes også i fødevarer, men kan sommetider forekomme i for få mængder i kroppen. Det er dog vigtigt at pointere, at selv hvis du skulle være magnesiummangel eller mangel på andre mineraler eller næringsstoffer, så kan kosttilskud ikke erstatte en varieret kost. Det er blot et supplement, som kan tages ved siden af en normal og sund kost.

Motion og bevægelse

Ud over kosten, så spiller motion en enorm rolle, for at holde kroppen sund og rask. Bare en smule bevægelse om dagen har stor og effektiv betydning.

Scroll to Top