Sådan kan du style lækre sommeroutfits

Når sommervarmen kommer, så er det tid til at få stylet nogle lækre sommeroutfits. Det behøver ikke at betyde, at du skal investere i en helt ny garderobe – faktisk kan det være tilbehør og accessories, der giver det helt rette look. 

De behøver ikke meget mere end et par gode shorts, nogle fede overdele og selvfølgelig par stilfulde sandaler eller sneakers for at have den rette base for det lækre sommeroutfit. Så her får du nogle tips til, hvordan du kan style dine sommeroutfits med det rette tilbehør.

Sæt farve på sommeren med flotte sommernegle

Sommeren er den perfekte tid til at eksperimentere med farver, og her kan dine negle blive din bedste ven. Der er nemlig uendeligt mange måder at style sine negle på, og det kan variere fra lyse pastelnuancer til skarpe neonfarver alt efter, hvilken stil du gerne vil opnå. 

Der findes masser af ideer til sommer negle online, som du kan hente inspiration fra. Det vigtigste er dog, at du føler dig komfortabel med de farver, du vælger til dine negle – og til hele dit sommerlook.

Find det rette par solbriller

Solbriller er en af sommerens vigtigste accessories, og de seneste år er der virkelig blevet åbnet op for moden inden for solbriller. De kan derfor også være med til at definere din stil, og de kan blive prikken over i’et, når det kommer til dine sommeroutfits. 

Når du skal vælge solbriller, er der flere kriterier, du bør tage højde for. Først og fremmest skal det være nogle solbriller, der passer til din ansigtsform og det udtryk, du gerne vil skabe. Her er formen på brillerne vigtig. Derudover skal farverne også matche din stil. Skal de være neutrale, eller skal de have nogle farver, der tiltrækker lidt mere opmærksomhed? Det kommer helt an på, hvordan du gerne vil skabe din stil over sommeren.

Lav din egen bøllehat – eller andet tilbehør til sommeren

DIY-mode er i øjeblikket i højeste kurs. Stikning og hækling er blevet populære hobbies, og det har også fundet vej ind i modebranchen. Derfor kan en strikket eller hæklet bøllehat være den detalje, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Der er mange steder, man kan finde udførligt opskrifter og tutorials på bøllehatte online – både på hjemmesider, blogs og sociale medier – og det behøver dermed ikke at være svært at lave din egen, personlige bøllehat til sommeren.

Du kan også vælge at bruge noget gammelt tøj til at sy nyt tilbehør. Det kan være en bøllehat, men det kan også være andre acessories såsom en taske eller en scrunchie til håret. Dette er både miljøvenligt og en sikker vej til unikke sommeraccessoiries.

Scroll to Top