Hvor mange sæsoner af Greys Hvide Verden er der?

Hvor mange sæsoner er der af Greys hvide verden?

Hvis du ikke har set Greys hvide verden, så er det altså bare at komme i gang! Denne serie er nemlig en af de bedste nogensinde. Det, synes vi, i hvert fald her på Onlywomens redaktion. I artiklen her kigger vi nærmere på, hvor mange sæsoner der er af denne vidunderlige serie.

I Greys hvide verden følger man en gruppe unge kirurgiske praktikanter, sygeplejersker, læger og kirurger på Seattle Grace-hospitalet.

Serien byder på drama, store følelser og en masse karakterer, som man kommer til at holde ekstremt meget af. 

Hvis du endnu ikke har set Greys hvide verden, så hader vi dig faktisk lidt! Vi ville nemlig give rigtig meget for at få lov at opleve dette univers igen for allerførste gang.

Dog trøster vi os med, at serien er så god, at den sagtens kan tåle et gensyn, og både for os, der har set serien før, og dig, der endnu ikke har set den, er der rigeligt at gå i gang med.

Der er nemlig hele 18 sæsoner af mesterværket og hele 388 afsnit.

Hvor kan jeg se Greys hvide verden

I skrivende stund kan du se Greys hvide verden via følgende streamingtjenester:

  • Disneyplus
  • Viaplay.

Tak til EB

Ovenstående artikel er produceret med assistance fra en række gode folk hos EB. De samme folk har kreeret en oversigt over det bedste og billigste bredbånd, som jo er nødvendigt, når der skal streames en masse Greys hvide verden.

Scroll to Top