Derfor elsker vi Jennifer Aniston

Jennifer Aniston – derfor er vi kæmpefans!

Hos Onlywomen eeeeelsker vi Jennifer Aniston, og derfor skal hun naturligvis æres med en artikel i vores sektion ‘seje kvinder’. Artiklen byder på 5 grunde til, at vi elsker hende samt 3 facts, du garanteret ikke vidste om hende. God fornøjelse! 

5 grunde til vi elsker Jennifer Aniston 

1) Hun forbliver evigt guddommeligt smuk

Hun er et levende bevis på, at alder blot er et tal. Selvom hun har passeret de 50 år, er hun stadigvæk gudesmuk og en inspiration for alle os, der går op i skønhed. Hun beviser, at intet er umuligt med hårdt arbejde og god genetik. 

2) Hun føles som vores gode veninde 

“Friends” er en fantastisk tv-serie, som de fleste af os har set mere end en gang! Vi føler for og med karaktererne, og netop fordi den serie er blevet så stor og populær, som den er, føler mange af os, at vi er veninder med Rachel Green, som spilles forrygende af herlige Jennifer Aniston. 

3) God smag i mænd 

Jennifer Aniston har et par misundelsesværdige mænd på CV’et, og det elsker vi hende for! 

Hendes smag i mænd er decideret perfekt. En række af de mænd, som hun har haft fornøjelsen af at kysse med, er Brad Pitt, Justin Theroux og John Mayer. Haps haps, siger vi bare.

4) Hun er ekstremt sjov! 

Med stor elegance har hun flere gange gjort os allesammen bevidste om, at kvinder sagtens kan være både sjove og smukke. Det har vi blandt andet set i filmene ‘We’re the Millers’ og ‘Horrible Bosses’, men også hendes Friends-karakter Rachel Green er vildt sjov!

5) Hun har hjertet på det rette sted

Hun har ved flere lejligheder bevist, at hun er et godt menneske. Hun har givet ekstremt mange millioner til alverdens velgørenhed. Blandt andet har hun støttet ofrene efter jordskælvet i Haiti samt fattige børn i Mexico. Det er både vildt sejt og sympatisk! Respekt for det. 

3 ting, du ikke vidste om Jennifer Aniston 

1) Hun benytter sig af medicinsk cannabis 

Det er ikke så lang tid siden, at det blev lovligt at købe CBD i Danmark. Længe inden dette skete, var Jennifer Aniston dog fortaler for CBD-produkter. 

I 2001 indrømmede hun for første gang, at hun sommetider røg marihuana. Siden har hun flere gange åbent fortalt om sit brug af cannabis-produkter, og i dag er på ingen måde nogen hemmelighed, at hun bruger CBD-olie til at tøjle stress, angst og smerte. 

2) Har optrådt i flere musikvideoer

Jennifer Aniston har optrådt i nogle få musikvideoer, blandt andet nedenstående, hvor Melissa Etheridge synger. 

Derudover medvirker hun i den skrækkeligt dårlige gyserfilm “The Leprachaun”, som har været udsat for megen latterliggørelse og spot verden over.

3) Begge hendes forældre var skuespillere

Både Jennifer Anistons far og mor var professionelle skuespillere. Hendes far har faktisk været med i evighedsserien Horton-Sagaen. 

Selvom begge forældre beskæftigede sig med skuespillerfaget, er det et under, at også Jennifer Aniston endte op som skuespiller. Ingen af forældrene opmuntrede hende nemlig til at gå i deres fodspor. Tværtimod frarådede de det faktisk.

Scroll to Top