Kylie Minogue – derfor elsker vi hende

Hos Onlywomen elsker vi Kylie Minogue, og derfor skal hun naturligvis æres med en artikel i sektionen ‘seje kvinder’. Artiklen byder på 5 årsager til, vi elsker hende, samt 3 fun facts om hende, som du sikkert ikke kendte på forhånd.

Herunder følger de 5 grunde til, hvorfor vi elsker Kylie Minogue så højt, som vi gør.

1) Hun holder sig uhørt godt

I dag er dejlige Kylie over 50 år, men det ser man virkelig ikke. Hun har stadigvæk en figur som en kvinde i midttyverne, og hendes ansigt er stadigvæk ikke blevet invaderet af rynker eller andre alderdomstegn. Vi både elsker og hader hende for dette…

2) Hun kan sætte gang i enhver fest

Selvom det er nogle år siden, at hun for alvor hittede, så holder hendes ældre numre stadigvæk og kan endnu den dag i dag sætte ild til enhver fest. Mangler der lidt en energi til en fest, så få DJ’en til at spille “Can’t Get You Out Of My Head”, og så vil du ellers opleve, at folk får deres party på.

3) Hun har overvundet brystkræft

I 2005 blev Kylie ramt af brystkræft. Heldigvis vandt hun kampen mod kræften, og allerede i 2006 genoptog hun musikkarrieren, da hun her tog på tour til stor glæde for alle hendes fans verdenen over. 

4) Har ligget nummer 1 i mere end 40 forskellige lande

Kylies største hit “Can’t Get You Out of My Head” formåede at ligge nummer 1 i mere end 40 forskellige lande. Lidt af en bedrift må man sige. Det, synes vi, er uhørt sejt.

5) Hun er stadigvæk aktiv

Selvom det er nogle år siden, at Kylie har haft et kæmpehit, så forkæler hun stadigvæk sine fans med musik i ny og næ. Hun er nemlig stadigvæk aktiv som musiker. I skrivende stund udgav hun sin seneste plade i 2018. Denne bærer navnet Golden.

3 ting, du ikke vidste om Kylie

Som lovet afslutter vi artiklen med 3 ting, som du sikkert ikke vidste om Kylie.

1) Ekstremt lav 

Kylie er så lav, at hun vil kunne sove i en tændstikæske. Ah, det er måske lidt overdrevet, men så en juniorseng da. Kylies højde måler nemlig blot beskedne 152 cm. 

2) Hendes karriere begyndte ved et tilfælde

Kylies popkarriere begyndte ved lidt af et tilfælde. Til en velgørendhedskoncert optrådte hun med “The Loco-Motion”, et gammelt hit fra 1960’erne. Det var så stor en succes, at hun med det samme blev signet hos Mushroom Records. Kort efter udgav hun en coverversion af “The Loco-Motion”, som blev den bedstsælgende single i 80’erne i Australien.

3) Hendes første 13 singler strøg direkte ind i top 10 i Storbritannien

Alle Kylies første 13 singler formåede at komme i top 10 på Storbritanniens hitliste. For at sætte i relief, hvor stor en bedrift, det er, så er det noget, som end ikke The Beatles, Madonna og Michael Jackson præsterede.

Scroll to Top