Langdistanceforhold – sådan får du det til at fungere

For nogen kan langdistanceforhold være utroligt hårde, og andre vil måske ligefrem trives, fordi de får rigeligt med tid alene. Men uanset om man trives eller vil foretrække at ses oftere, kræver et langdistanceforhold, at man gør en indsats. I denne artikel kan du derfor finde inspiration til, hvordan du holder gang i gnisten, selvom i befinder jer mange kilometer fra hinanden, og ikke har mulighed for at ses på daglig basis.

Telefonen er din bedste ven

Det er svært at forestille sig, at et langdistanceforhold kunne fungere inden telefonen blev opfundet, men uden at vi har dykket ned i det, skal det nok have været tilfældet, at der har siddet kærestepar, hvis eneste korrespondance har været med posten, hvilket må have krævet en stor del tålmodighed. 

Heldigvis er det nemmere at være fra hinanden end nogensinde før, for takket være opfindelsen af telefonen, er det muligt at tale sammen hver eneste dag, selvom man befinder sig i hver sin ende af planeten. 

Har du en smartphone (hvem har ikke det?) kan du tilmed se din elskede på skærmen, hvis I foretager videoopkald. Det er naturligvis langt fra ligeså godt som at ses i virkeligheden, men det er så absolut bedre end et almindeligt telefonopkald eller en sms. 

Skal dit langdistanceforhold fungere, er telefonen et af de vigtigste værktøjer i dit arsenal, så brug den gerne til at sende små søde godnatbeskeder til din kæreste og at ringe ham op i slutningen af dagen, så I kan holde hinanden opdaterede i jeres respektive liv hver for sig. 

Send gaver over nettet

Internettet har gjort store dele af vores dagligdag nemmere, og også når det kommer til langdistanceforhold, er der hjælp at hente online. En smart ting, som du kan bruge internettet til, er nemlig at bestille ting. Dog ikke til dig selv, men til din partner. 

Selvom I ikke ses, og du ikke har mulighed for selv at levere en gave til din bedre halvdel, kan du sagtens forkæle ham, så overvej at bestille og få leveret noget lækkert til hans bopæl i ny og næ, så han ikke glemmer, at du tænker på ham, selvom I er langt væk fra hinanden fysisk. 

Overrask din partner med et uventet besøg

Fordelen ved, at I ikke ses så tit, er, at når I endelig gør, slår det virkelig gnister. Det kan du udnytte til din fordel, hvis du, uden at meddele det til din kæreste, dukker op hos ham. Hvis du, udover at overraske ham med din tilstedeværelse, tilmed har sørget for at planlægge en hyggeligt og romantisk dag sammen, er du garanteret, at han får en oplevelse, som han meget sent vil glemme. 

Scroll to Top