Lyt gratis til lydbøger

Lyt gratis til lydbøger i flere måneder!

Hvis du er lidt snu, kan du få gratis adgang til lydbøger i adskillige måneder. Vi deler det smarte trick med dig i artiklen her. 

Lydbøger er blevet mere og mere populære i løbet af de seneste år, hvilket har ført til en stigning i antallet af lydbogsplatforme. 

Der er hård kamp om medlemmerne for de forskellige lydbogsplatforme, hvilket har medført, at stort set enhver lydbogsplatform i dag byder på en gratis prøveperiode for nye medlemmer.

En sådan prøveperiode varer ofte omkring 30 dage – altså en måneds tid. 

Ingen af de mest populære lydbogsapps opererer med binding, hvilket betyder, at du hos dem sagtens kan benytte din gratis prøveperiode og så afmelde dig inden dennes udløb og dermed slippe for at betale noget som helst for at lytte til lydbøger.

Dette “trick” vil du kunne lave på alle de lydbogsapps, hvor du endnu ikke har været medlem. 

I Danmark er der efterhånden væsentligt mere end en håndfuld lydbogsapps, der byder på en gratis prøveperiode til nye brugere.

Hopper du fra lydbogsapp til lydbogsapp, vil du derfor kunne få adgang til gratis lydbøger i rigtig, rigtig mange måneder. Det eneste, du skal sørge for, er egentlig bare at afmelde dig, inden din gratis prøveperiode udløber. 

Få overblikket her

Hvis du synes at ovenstående lyder fristende, er du sikkert meget interesseret i et overblik over danske lydbogsapps. 

Et sådant kan du få via dette link, hvor du tilmed kan se, hvor lange gratis prøveperioder de enkelte apps byder på: https://lydboelgen.dk/lydbogsapps/.

God lytter!

Scroll to Top