Podcast anbefalinger 2020

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Avxperten.dk, hvor du kan finde masser af lækkert udstyr til podcastlytningen. Du finder alt fra høretelefoner, headsets, airpods cover og meget, meget mere.

Podcast-mediet er brandvarmt i øjeblikket og fordi alle og enhver kan optage og udgive en podcast, flyder det desværre også med en masse ligegyldige af slagsen. Hvis du ikke vælter dig i tid i dagligdagen, har du sikkert hverken tid eller lyst til at lytte 17 podcasts igennem for at finde én, som du har lyst til at lytte til.

Onlywomen.dk kommer dig til undsætning, for her i artiklen serverer vi 4 fremragende podcasts for dig, så du kan komme i gang med at lytte med det samme.

1. Mads & Monopolet – podcast

Det er ikke kun radioprogrammet ’Mads & Monopolet’, som er utroligt populært, for også podcasten har masser af lyttere hver eneste måned. Det er bestemt ikke ufortjent, for formatet er helt simpelt, ligetil og genialt.

En række kendte danskere gæster radiostudiet hos Mads Steffensen, hvorefter de forsøger at løse diverse dilemmaer. Der er plads til stort og småt, ligesom der som udgangspunkt ikke er tabuer i programmet.

Dilemmaerne giver ofte anledning til diskussion hos Monopolet selv, men også lytterne kan tage dilemmaerne med sig og diskutere dem med venner og familie.

2. Third Ear

’Third Ear’ hører til blandt de absolut dygtigste formidlere indenfor podcasts i Danmark. Det er ligegyldigt hvilken historie de vil fortælle, eller hvilket emne de vil tage sig af – det er altid spændende og underholdende at lytte til.

’Third Ear’ har en del udsendelser bag sig, men særligt ’Kvinden med den tunge kuffert’ fortjener en anbefaling. Her er holdet bag podcasten i hælene på en norsk kvinde, som ikke er den, hun udgiver sig for at være.

3. Serial

’Serial’ er den moderne podcasts mor. Den amerikanske podcast har ikke blot bandet vejen for de utallige true crime podcasts, som findes i dag, men også for podcast-mediet i det hele taget.

Alene fordi ’Serial’ er epokegørende indenfor mediet, fortjener den et lyt. Du bør dog også lytte fordi især første sæson opsluger dig, så du er tvunget til at lytte fortællingen til ende.

Har Adnan Syed virkelig myrdet sin barndomskæreste, eller er der tale om et komplot? Er det en serie af misforståelser som gør, at den unge mand nu sidder fængslet for mord? Det finder du kun ud af, hvis du lytter med!

4. Radio Rental

Inden du lytter til ’Radio Rental’, er vi nødt til at advare dig om, at du måske ender med at blive skræmt. Bliv ikke overrasket, hvis du ikke længere kan gå alene hjem i mørket og dobbelttjekker om dørene nu også er låst, inden du går i seng.

Der er garanti for kuldegys når du får serveret den ene urovækkende fortælling efter den anden i denne podcast, hvor det er de implicerede selv, som fortæller om de skræmmende hændelser. Samtlige historier er autentiske, hvilket kun gør podcasten endnu mere skræmmende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen