Skarpt datingtip fra en af landets førende eksperter

Skarpt datingtip fra en af landets førende eksperter

Hos Onlywomen elsker vi kærlighed og forelskelse. Derfor vil vi elske, hvis vi med nogle af vores artikler vil kunne hjælpe nogle af vores dejlige læsere med at finde kærligheden. Med henblik på at forløse denne idé og gøre den til virkelighed har vi allieret os med en af landets førende datingeksperter for at få et skarpt tip til de kærlighedshungrende. 

Følelsen af at være forelsket er noget af det bedste i hele verden. Sommerfuglene i maven, smilet, der er tatoveret på ens læber, og dopaminen, der siver rundt i hele kroppen som legesyge haletudser i vandkanten! Ih, hvor er det fantastisk! Meget få ting slår den følelse!

At blive forelsket kræver dog, at man møder et menneske, der er værd at forelske sig i, og selvom vi de seneste år har set udbuddet af datingservices vokse og vokse, er det ikke nødvendigvis blevet lettere at finde kærligheden. 

Det ved vi bedre om nogen her hos Onlywomen, og derfor har vi søgt professionel assistance med henblik på at klæde dig, kære læser, på til at finde en kæreste.

Vi har allieret os med Vigga Wagtberg, der er datingekspert og parterapeut med kontor i København, og herunder kommer hendes allerbedste råd til fortvivlede singler, der leder efter kærligheden: 

Vigga - Datingekspert
“Se aldrig dating som en konkurrence, hvor du kan vinde en pris. Du risikerer at underminere din egen værdi som menneske i en proces, hvor det netop er allervigtigst ,at du er i kontakt med dén værdi. Prøv i stedet at opfatte dig selv som et musikinstrument, der skal finde den helt rigtige at spille sammen med. Det handler ikke om at kunne spille hurtigst, højest, smukkest eller at kunne noderne bedst – men om at finde den rigtige harmoni, der bringer det bedste frem i jer begge.

Helt konkret kan du handle på denne tilgang ved at have fokus på den subjektive og personlige vinkel i jeres samtaler i stedet for den objektive og faktuelle. Det er fint at spørge ind til basisinfo som f.eks. “Hvad arbejder du med?”, “Hvor længe har du arbejdet der?”, “Hvad laver du i din fritid?”, “Hvor har du rejst?” osv., men det er ikke nødvendigvis de spørgsmål, der åbner op og skaber følelsesmæssig bonding.

Hvis du vil skabe forbindelse, skal du lade de nævnte faktuelle spørgsmål følge op af subjektive spørgsmål, der åbner op, f.eks. “Hvordan har du det med dit arbejde?”, “Hvad er det dit job får frem i dig som menneske?”, “Hvad kan du bedst lide ved det?”, “Hvad er vigtigt for dig at få ud af din fritid? Hvorfor?”, “Hvad vil du gerne have ud af dine rejser?”, “Hvordan har dine rejser påvirket dig som menneske?”.

Det er spørgsmål, der er gode at stille, og som ret hurtigt kan hjælpe til at lade paraderne falde, så I giver hinanden en chance for at lære hinanden at kende på ægte præmisser fra starten.””

God jagt

Mange tak til Vigga for det fine råd. 

Hvis du kunne tænke dig at blive klædt endnu bedre på til at finde kærligheden, så tjek vores artikelsektion ‘Kærlighed og dating‘, der er fyldt med gode tips og tricks til, hvordan de kærlighedshungrende kan få stillet sulten. 

Scroll to Top