Vidste du godt, at nogle a-kasser tilgodeser os tøser ekstra meget?

Mange forbinder udelukkende et a-kasse-medlemskab med et økonomisk sikkerhedsnet. Mange a-kasser byder dog på meget mere end blot retten til dagpenge. Faktisk byder en række a-kasser på nogle medlemsfordele, der i den grad må siges at være skræddersyet til os shopping-glade tøser.

For langt de fleste af os er valget af a-kasse en lidt kedelig omgang, som vi bare skal igennem og have overstået, så vi sikres dagpenge, sæt vi skulle være så uheldige at blive ledige. 

Netop derfor ender mange af os da også bare med at melde os ind i den a-kasse med den laveste kontingentsats.

Tidligere i dag indså vi på redaktionen, at mange af os også var gået i den fælde, men faktisk skyldtes det primært uvidenhed, at vi udelukkende havde valgt a-kasse ud fra kontingentpris. 

Indtil for ganske få timer siden var mange af os nemlig ikke klar over, at der findes a-kasser, der byder på ekstremt interessante medlemsfordele.

Det være sig eksempelvis rabat i en masse butikker, rabat på hotelophold og sommerlejligheder samt fribilletter til forskellige sportsaktiviteter. 

Da en kollega fortalte os andre om medlemsfordelene i hendes a-kasse, spærrede vi i den grad øjnene op og spidsede ører, og herefter besluttede vi os for, at der skulle laves en artikel, hvor vi fremhæver de a-kasser, der byder på de mest interessante medlemsfordele for os tøser.

Hvilke a-kasser byder på de mest interessante medlemsfordele?

I de følgende afsnit fremhæver vi – som lovet – de a-kasser med de – i vores øjne – mest interessante medlemsfordele.

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er en perfekt a-kasse for de sportsglade. Her kaster et medlemskab nemlig sommetider fribilletter til håndbold- og fodboldkampe af sig.

Derudover er en sidegevinst ved et medlemskab, at man tildeles rabat i en masse forskellige butikker.

Krifa

Krifa er for de rejselystne typer. Her er en sidegevinst ved et medlemskab nemlig, at der gives rabatter på et utal af hotelophold.

3F

Som medlem af 3F forkæles du med fribilletter til Superliga-kampe. Derudover kommer du også med på en ordning, hvor du får rabat i over 1300 forskellige butikker og webshops. 

Ikke tosset, vel?

Sidst, men ikke mindst får du mulighed for at leje en række eksklusive feriehuse i Danmark og resten af Europa.

Business Danmark

Business Danmark er – ligesom et par af de foregående a-kasser – et oplagt valg for de rejselystne. 

Her lyder et par af medlemsfordelene nemlig på rabat på hotelovernatning og rabat på en række udvalgte sommerhuse.

Scroll to Top